Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Vilafranca s’ha viscut una nit de cap d’any sense incidents remarcables

L’any comença amb la nova normativa que prohibeix circular en patinet a les voreres.

En general la nit de Cap d’Any a Vilafranca acostuma a ser força tranquil·la, però enguany hi havia el dubte del compliment estricte de les mesures de restricció per prevenir el coronavirus. El cap de la policia local de Vilafranca, Albert Romero, assenyala que també en aquesta ocasió s’ha viscut una nit força tranquil.la. De fet les mesures restrictives afecten totes les dates d’aquestes festes. I en general la ciutadania les està complint.

La nit de Cap d’Any es van fer algunes actuacions per part de la policia local. Requeriments en algunes cases per queixes de veïns pel soroll per la música elevada i també 4 multes a partir de la una de la matinada per circular pel carrer sense justificació.

D’altra banda l’any 2021 comença amb una novetat en la normativa de trànsit molt esperada per part de la policia. És La normativa que té relació amb la circulació amb patinet, que ara passa a tenir una categoria semblant a les bicicletes i , per tan, no es pot circular amb patinet per les voreres ni per les illes de vianants.

La normativa derivada de la regulació per part de la Direcció General de Trànsit permet modificar l’ordenança municipal de circulació i ja ha entrat en vigor des del dia 1 de gener. La primera setmana la policia local informarà als ciutadans.

Així doncs, a partir del proper cap de setmana la policia local no només informarà als ciutadans, sinó que també començarà a posar multes a les persones que circulin en patinet per damunt de les voreres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: