Divendres, 19 d'abril de 2024

El FC Vilafranca torna a la competició contra l’invicte Europa

Dissabte a les 12h, el Vilafranca rep el líder Europa al Municipal. Lluita de la zona alta, en directe per Ràdio Vilafranca.

Partit gran en aquesta jornada 13 de Tercera Divisió, amb un duel entre primer i quart classificat. Aquest dissabte a les 12h, el FC Vilafranca s’enfronta al CE Europa, un equip encara invicte, que durant tota la temporada ha mostrat una gran solidesa, fet que l’ha valgut el liderat de la categoria.

El rival del Vilafranca, l’Europa, arribarà al Municipal després d’un parèntesi competitiu considerable: l’últim partit el va disputar el 20 de desembre, en la victòria a casa contra el San Cristóbal. Després del període de vacances de Nadal, el partit programat contra el Santfeliuenc es va ajornar per un positiu a les files de l’equip escapulat, i en la darrera jornada els tocava descansar.

A banda d’aquest període d’un mes sense jugar, l’Europa acumula uns registres impecables: invicte, amb 6 victòries i tres empats. Un equip que pot presumir, juntament amb el Terrassa, de ser el millor atac i la millor defensa del campionat, amb només 5 gols encaixats i 16 a favor. Líder en solitari, amb 9 partits disputats.

El darrer precedent entre els dos equips, en la segona jornada, es va saldar amb victòria escapulada per 1-0. Després d’aquesta derrota, els d’Ivan Moreno van aconseguir una ratxa de 7 partits sense perdre; ratxa que es va trencar en el darrer partit disputat pel degà penedesenc, amb la derrota al camp del San Cristóbal.

Després de no poder disputar el partit de la jornada anterior, el Vilafranca voldrà fer-se fort a casa, on encara no ha perdut cap partit, per tal d’aconseguir els tres punts contra l’encara invicte Europa. Una victòria local apretaria encara més la zona alta de la classificació i refermaria la presència dels vilafranquins en la lluita per les tres primeres posicions. La cita, dissabte a les 12h (en directe per Ràdio Vilafranca).