Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un home va morir aquest dilluns a la tarda a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca

Es tracta d’un home de 77 anys, veí de Gelida, i la mort es va produir per una aturada cardíaca.

Donades les característiques del lloc, l’hora que es va produir i l’ampli desplegament dels cossos d’emergències i seguretat, l’operatiu per intentar salvar-li la via ve generar molta expectació entre la gent que circulava per la rambla vilafranquina. A la rambla s’hi van desplaçar quatre vehicles de la Policia Local i dues ambulàncies del SEM. L’home es va trobar indisposat de cop i volta i va caure inconscient. Algunes persones al van auxiliar fins l’arribada de la policia local i posteriorment de l’ambulància, però no li van poder salvar la vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: