Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles reparteix un milió d’euros

Aquest 22 de desembre, coincidint amb el sorteig de la Loteria de Nadal, l’administració de loteries Call 3 de Sant Pere de Riudebitlles va repartir un milió d’euros amb el codi ‘El Millón’

Aquest 22 de desembre, coincidint amb el sorteig de la Loteria de Nadal, l’administració de loteries Call 3 de Sant Pere de Riudebitlles va repartir un milió d’euros amb el codi ‘El Millón’. El codi premiat ha estat el JFK08663. El Millón és un sorteig complementari de l’Euromillones disponible exclusivament per l’Estat Espanyol. El joc ofereix un premi d’1 milió d’euros i té lloc tots els dimarts i divendres igual que el sorteig de l’Euromillones. Tots els jugadors que participen amb butlletes d’ Euromillones tenen un codi anomenat ‘El Millón’, premiat amb 1 milió d’euros. El guanyador de l’Euromillones d’aquest dimarts premiat amb 43,7 milions d’euros va validar la butlleta a València. Ahir es van comptabilitzar altres dos encertants a Espanya en tercera categoria, un a Santa Susanna i l’altre a Madrid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: