Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rodrigo Cuevas desplega el seu esperit d’agitador folklòric davant d’un auditori entregat

L’artista asturià Rodrigo Cuevas presentava divendres al vespre a l’Auditori de Vilafranca el seu darrer treball, ‘Trópico de Covadonga’.

Amb la producció de Raül Refree, Cuevas explora les tonades i els ritmes de la música popular del nord de la península i les trasllada al seu particular panteó de mites i influències, el seu ‘Trópico de Covadonga’.

Es planteja llavors com un cançoner popular contemporani en què el vehicle per narrar les músiques i eternes històries que ens proporciona el folklore, són l’electrònica, l’humor, la performance i els codis musicals contemporanis.
Rodrigo Cuevas va desplegar el seu esperit d’agitador folklòric davant un públic entregat des del primer minut del concert davant del seu magnetisme.

L’espectacle va haver de ser reprogramat després de suspendre el bolo previst pel passat 7 de juny. ‘Trópico de Covadonga’ formava part de la programació del teatre Cal Bolet i L’Auditori i del festival En Veu Alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: