Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PTV ofereix una programació especial de Nadal amb ‘2020: l’any emmascarat’ com a plat fort

La graella de programació de Penedès TV s’adapta a les festes nadalenques amb continguts creats especialment per a l’ocasió.

El plat fort de la programació nadalenca és el resum ‘2020: l’any emmascarat’, un programa d’una hora i deu minuts que recull múltiples testimonis que han viscut en primera línia la pandèmia de coronavirus i que aporten les seves reflexions des de diferents perspectives. Un espai que, alhora, repassa l’actualitat d’aquest any completament atípic.

‘2020: l’any emmascarat’ s’estrena el dia de Sant Esteve a les 14h, amb reemissions el mateix dissabte a les sis de la tarda i a les deu de la nit. També es podrà veure l’endemà diumenge a les deu del matí, a les quatre de la tarda, a les vuit del vespre i a les onze de la nit.

L’espai televisiu i radiofònic ‘Diàlegs amb l’alcalde’ tindrà aquesta setmana un format especial de mitja hora per fer balanç de l’any. El Diàlegs es podrà veure el dia de Nadal a dos quarts de 3, dos quarts de 7 i dos quarts d’onze.

La programació de Nadal arrenca, però, aquest mateix dijous 24 de desembre a dos quarts de dotze, amb la retransmissió en directe de la Missa del Gall des de Montserrat. També es podrà seguir la missa de Nadal el dia 25 a les onze del matí.

Una altra de les produccions que es podrà gaudir aquestes dies és el concert de l’Escolania de Montserrat que va ser enregistrat íntegrament per Penedès TV el passat 23 d’octubre a la basílica de Santa Maria.

Es podrà veure el dia de Nadal a les tres i a les set de la tarda, i el dia de Sant Esteve a les onze del matí.
D’altra banda, i com a novetat, Penedès TV emetrà la nit del divendres el concert Temporada impossible amb ‘MAP – Mezquida-Aurignac-Prats’.

MAP és una de les formacions més interessants del panorama jazzístic estatal, integrada per Marco Mezquida, al piano; Ernesto Aurignac, al saxo alt; i Ramon Prats, a la bateria. Serà a les onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: