Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca promou una campanya per la sobirania fiscal #JoPagoACatalunya’

D’aquesta manera volen empènyer el Govern de la Generalitat a enfortir l’Agència Tributària de Catalunya.

Des de l’Assemblea, animen les persones físiques, empreses, entitats, autònoms, administracions públiques, sindicats, patronals i partits polítics a pagar tots els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya en comptes de fer-ho a la hisenda espanyola. Una acció totalment legal. Esther Güell assenyala quin és el propòsit de la campanya.
Per la seva banda el coordinador de l’Assemblea a Vilafranca, Raimon Gusi, remarca que la campanya s’adreça en especial també a les administracions.
D’aquesta manera volen empènyer el Govern de la Generalitat a enfortir l’Agència Tributària de Catalunya, una eina d’estat indispensable, perquè gestioni un volum superior de recaptació i d’informació tributària. Així, s’estarà preparat per afrontar amb més garanties la culminació del procés d’independència quan arribi el moment. Actualment la Generalitat tan sols recapta el 5,3% dels impostos que paguen les catalanes i els catalans, bàsicament aquells que són propis i els cedits per l’Estat.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: