Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament condemna els actes incívics arran de la manifestació en suport a Adrián Sas

L’Ajuntament de Vilafranca farà el possible per identificar els autors d’aquests actes per tal que rebin la sanció que sigui procedent.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès condemna rotundament els actes incívics produïts en la manifestació de suport a l’Adrián Sas, com van ser el llançament de pintura a l’edifici de l’Ajuntament així com a les seus locals del PDECAT, d’ERC i d’algunes entitats bancàries, així com el llançament de cadires de terrasses instal·lades a la via pública. Aquestes actuacions no fan cap bé a la causa de l’Adrián Sas i és una llàstima que una reivindicació legítima i l’exercici del dret de manifestació quedin eclipsats per unes accions incíviques i violentes.
L’Ajuntament de Vilafranca farà el possible per identificar els autors d’aquests actes per tal que rebin la sanció que sigui procedent. Així mateix, s’estan quantificant els danys produïts a la via pública i en els edificis públics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: