Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Font-rubí estrena una nova fórmula de cavalcada de reis

Font-rubí estrena una nova fórmula de cavalcada de reis

Els Reis Mags arribaran al municipi de Font-rubí d’una manera diferent, adaptada a la situació actual, però que permetrà als infants poder gaudir de la nit més màgica de l’any amb il·lusió.

El format habitual de la cavalcada dels Reis Mags no és possible, però aquesta ha adoptat una nova forma. El dimarts 5 de gener a les sis de la tarda s’ha organitzat un autocinema al camp de futbol de Guardiola de Font-rubí, amb la pel·lícula Toy Story 4.

A continuació, els tres Reis Mags, conjuntament amb tota la comitiva de patges, cavalls i tabalers, arribaran al camp de futbol, on tots els nens i nenes podran escoltar el seu discurs des de l’interior del cotxe. Els reis també s’aproparan a cada cotxe perquè els nens i nenes els puguin veure amb proximitat i, a la vegada, amb seguretat.

Les inscripcions estan obertes a www.font.rubi.cat. La cavalcada és organitzada per l’Ajuntament de Font-rubí, amb la col·laboració de l’ADF Font-rubí, la Comissió de la Cavalcada de Reis, els i les joves de Font-rubí i el Centre d’Equitació Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: