Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El confinament perimetral municipal passarà a ser comarcal, en principi a partir de divendres

Els comerciants del Centre Vila i paradistes del mercat de Vilafranca estan contents de deixar enrere el confinament municipal, que passarà a ser comarcal a partir de divendres.

El Procicat ha anunciat que a partir d’aquest dilluns ja poden reobrir els centres comercials i que a partir de divendres vinent el confinament passa a ser comarcal. Les primeres reaccions a aquesta nova mesura no s’han fet esperar. La Marta Vivas, presidenta de l’associació de comerciants del Centre Vila es mostra satisfeta amb aquest anunci que els pot ajudar durant la campanya de Nadal.

Vilafranca acull cada dissabte el seu mercat setmanal. S’hi poden comprar tota mena de productes i, més enllà dels vilafranquins, hi acostumen a venir molts habitants del conjunt de l’Alt Penedès. El fet que el confinament passi a ser comarcal els permetrà recuperar un bon nombre de clients.

La Maria Grau és paradista de fruita i verdura al mercat setmanal de Vilafranca.

Comerciants i paradistes esperen que ben aviat també se’ls permeti tenir clients de fora de comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: