Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP aprova un pressupost que reforça les beques menjador i els serveis socials

Aquest dijous s’ha celebrat el darrer ple ordinari de l’any al Consell Comarcal de l’Alt Penedès també de forma telemàtica.

Entre els acords més destacats hi ha l’aprovació del Pla d’Acció Comarcal de l’Alt Penedès i la del Pressupost del Consell Comarcal i del Consorci de Promoció Turística.
El Pla d’Acció Comarcal de l’Alt Penedès és el document que exposa i presenta les actuacions que es duran a terme durant el mandat 2019-2023 al si del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Aquest document pretén ser un instrument per a la presa de decisions del Govern, per planificar, dissenyar i implementar les diverses accions. El president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, destaca una acció coordinada amb l’Ajuntament de Vilafranca per la reactivació econòmica.

El Pla es va aprovar amb el suport dels consellers del govern de JxC i PSC, i les abstencions d’ERC, CUP i En Comú Guayem. Amb el mateix resultat es van aprovar els pressupostos per a l’any 2021.

Un pressupost consolidat de més de 9 milions 200 mil euros. D’aquests 8’9M€ es destinen al Consell Comarcal i 263.000€ al Consorci.
El conseller d’Hisenda, Carles Morgades, explica que hi ha un increment d’uns 500.000€ i que en bona part es destinen a implementar les partides d’Educació i Atenció a les Persones.

Respecte al Consorci de Promoció Turística hi ha una reducció del pressupost respecte l’any anterior perquè es rebaixa el 50% la quota que han de pagar les empreses per participar-hi.
Cal destacar també que en aquest Ple es va incorporar com a nou conseller comarcal de En comú Guanyem el regidor vilafranquí Ramon Arnabat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: