Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos accidents mortals de trànsit aquestes darreres hores a la N-340 a l’Alt Penedès

Una persona ha mort aquest dimarts al matí en una topada entre dos turismes a la N-340 al municipi de Castellet; i ahir al vespre es va produir un atropellament mortal a l’alçada de Vilafranca.

Aquests dimarts al matí s’ha produït un accident mortal a la N-340 al municipi de Castellet i la Gornal, al punt quilomètric 1.197. Dos turismes han topat frontalment i un dels conductors ha mort. Els bombers han hagut d’actuar per treure els dos conductors dels vehicles sinistrats. L’accident ha provocat el tall de la carretera primer i retencions després al donar-se pas alternatiu a la via.

D’altra banda, dilluns al vespre es va produir un altre accident mortal, en aquest cas un atropellament mortal. Segons informen els Mossos d’Esquadra un turisme va atropellar, per causes que encara s’estaven investigant, un vianant al punt quilomètric 1211, al terme de Vilafranca poc abans de les 8 del vespre.

Amb aquestes dues víctimes d’aquestes darreres hores són ja 105 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: