Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració dissabte a Vilafranca per exigir una sortida social a la crisi

Diversos col·lectius del Penedès s’han sumat d’aquesta manera a una campanya a nivell català que vol reclamar actuacions per evitar que la sortida de la crisi recaigui en les classes treballadores.

El Sindicat de Llogaters de l’Alt Penedès, la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Arran, la CUP, Endavant, La Ruda, l’Ateneu Popular X, el Casal Popular de Vilafranca, La Barraca i Penedès per Palestina són les entitats que convoquen al Penedès aquesta concentració que es farà sota el lema ‘La paguin els rics!’.
Davant de l’actual situació de crisi econòmica provocada per la pandèmia de Covid-19 aquests col·lectius denuncien la manca de mesures valentes com ara l’aturada dels desnonaments, i per contra remarquen que no s’ha posat fre als enormes beneficis que segueixen acumulant les empres es de l’IBEX35.
La mobilització s’emmarca en la campanya ‘Hi ha una altra manera de viure’, i s’ha convocat a nombroses capitals de comarca i també a Barcelona aquest dissabte a les 7 de la tarda. A l’Alt Penedès es farà a Vilafranca, a la plaça de la Vila, i també a Sant Sadurní.
Des del Sindicat de Llogaters, Txus Magallón remarca que cal fer sentir la veu de les classes populars per tal de no tornar a ser els únics sobre qui es carrega la sortida de la crisi.

Tall «Que es deixi de 13h43’11» … 13h43’37» classe popular»

Les entitats impulsores fan una crida a les classes treballadores per recuperar el carrer des de la premissa que la crisi la paguin, per primera vegada, els qui han acumulat beneficis durant aquests darrers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: