Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit tindrà 17 punts de wifi gratuït a l’espai públic l’any 2021

Torrelavit tindrà 17 punts de wifi gratuït a l’espai públic l’any 2021

El projecte forma part del programa europeu wifi4eu que ha dotat l’Ajuntament amb una subvenció de 15.000 euros.

El projecte, que pretén posar Internet a l’abast de tothom, es desenvoluparà gràcies a una subvenció de 15.000 euros provinents del programa europeu wifi4eu, creat per dotar de xarxa els parcs públics, centres socials o de trobada de veïns, piscines o pavellons poliesportius així com edificis públics.

Des d’ara i fins a la primavera de 2021, l’empresa penedesenca XTA farà el desplegament per garantir que el wifi de qualitat arribi al parc dels Miradors, la plaça de la Pau, la plaça del Casal de Cultura, la plaça del carrer del Bosc, la plaça de Pau Vidal (Sant Marçal), la piscina municipal, el pont de Cal Mussons-Camí del riu, la deixalleria, la pista polivalent, el pavelló, la pista polivalent de Can Rossell, el casal de cultura, l’ajuntament, el casal de joves, el teatre i el Centre d’Interpretació de l’Aigua.

El regidor de Noves Tecnologies i Comunicació de Torrelavit, Sergi Urbano, assegura que està molt satisfet de poder executar aquest projecte que permetrà fer arribar un servei de qualitat i gratuït a les principals zones de socialització del municipi. Urbano creu que ningú no pot ser aliè a la importància que la xarxa wifi té en aquest moment a les nostres vides i, per això, a Torrelavit s’ha apostat per integrar-la amb la màxima normalitat en punts de trobada de veïnes i veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: