Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

TIÁM crea el programa Llar, un nou servei a domicili

L’associació TIÁM crea el programa Llar, un nou servei a domicili per atendre persones amb demència i les seves cuidadores.

L’associació TIÁM, d’intervenció en demències, ha adaptat i reforçat els seus serveis per continuar oferint atenció de manera segura a les persones afectades per la malaltia i als seus familiars. Tenint en compte l’actual situació sanitària, TIÁM ha creat el Programa Llar, un nou servei d’atenció al domicili on es fa paral·lelament suport i acompanyament psicològic al familiar i tractament no farmacològic d’estimulació cognitiva i promoció de l’autonomia en les activitats de la vida diària a la persona que pateix la malaltia.
Laia Casas és integradora social i auxiliar de clínica i forma part de l’equip de professionals de l’Associació TIÁM, que té la seva seu a l’Escorxador.

La primera sessió és gratuïta. D’altra banda, per commemorar el Dia Mundial de la persona cuidadora, que va ser el passat 5 de novembre, TIÁM ofereix una promoció especial vàlida en tots els serveis de suport i acompanyament a la família. Les persones que s’inscriguin durant el mes de novembre no començaran a pagar fins al gener. Des de TIÁM expliquen que l’aïllament al qual s’estan veient sotmeses les persones amb demència i les seves cuidadores per la pandèmia pot tenir efectes molt negatius.
Sofia Díaz Muñoz és psicòloga de l’associació.

TIÁM remarca la importància de seguir cuidant-nos i de no viure aquesta situació en soledat.

TIÁM és un dels 18 projectes guanyadors de la III Convocatòria d’Impuls Social pel Territori de la Fundació Pinnae.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: