Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Petits comerços tancats i franquícies obertes aquest diumenge a Vilafranca

Tot i que aquest diumenge estava permesa l’obertura dels establiments comercials a Vilafranca, bona part dels comerços del municipi van decidir no aixecar la persiana.

Des de l’associació de comerciants del Centre Vila expliquen que van optar per romandre tancats, a causa del confinament perimetral de municipis, que no els permet que pugui venir gent la comarca a comprar.

Aquesta decisió del comerç local contrasta amb la de les franquícies que sí que van aixecar la persiana per mirar de captar aquells clients que ja comencen a fer les compres de cara a les properes festes de Nadal.

Al llarg d’aquest proper mes, els establiments de la Vila podran obrir els diumenges 6, 13, 20 i 27 de desembre. De cara al mes de gener, també se’ls autoritza la obertura el 3 i el 10 de gener, coincidint amb l’inici de la campanya de rebaixes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: