Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Foc del Penedès i Garraf opta als Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2020

L’Escola de Foc del Penedès i Garraf opta als Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2020, que es podran veure diumenge per Penedès TV al programa especial ‘A peu de bosc’.

Un total de vuit projectes presentats per Agrupacions de Defensa Forestal de la província de Barcelona opten a les dues categories dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2020 de la Diputació de Barcelona: Premi Jordi Peix, per a projecte d’informació i sensibilització per a la prevenció, i Premi Rossend Montané, per a projecte de planificació de la gestió forestal.

En la primera categoria hi opta el projecte d’Escola de Foc de Catalunya, presentat per l’ADF La Carrerada, de les comarques del Penedès i el Garraf. Un premi al qual també s’hi han presentat l’ADF Pla de Bages; l’ADF Puigmadrona – Olorda, de Molins de Rei i el Papiol; l’ADF de Teià; l’ADF de Terrassa i l’ADF del Baix Llobregat.

El lliurament dels premis als guanyadors d’aquesta 24ena edició es donaran a conèixer aquest dissabte, en el transcurs d’un acte virtual que s’emetrà en directe a les 16.00 h pel Canal de YouTube de la Diputació de Barcelona i posteriorment per La Xarxa de TV locals.

L’acte també es podrà veure en diferit el diumenge a dos quarts d’onze de la nit a través de Penedès TV. El programa, sota el títol ‘A peu de bosc’, estarà realitzat des del plató central de La Xarxa i presentat per Vanesa Raja, inclourà entrevistes, connexions en directe amb els guanyadors i vídeos dels diferents projectes de les ADF.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: