Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les activitats per a les persones grans es mantenen malgrat el tancament parcial dels Casals

Les activitats es fan de manera telemàtica, i cada setmana es fa arribar el materials a les persones apuntades.

La regidora de Drets socials de l’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme un seguit de canvis en el programa d’activitats per a la gent gran adaptant-se a la nova situació de tancament en diversos centres per prevenir el contagi del Coronavirus i al mateix temps poder garantir que la gent gran segueixi activa.

Les activitats físiques als espais per a la gent gran continuaran fent-se presencialment, sempre a l’aire lliure i respectant les distàncies de seguretat. Si en algun moment es decreten més restriccions, es passaran a format virtual.

Les classes d’activitat física saludable que es fan al Casal d’Avis del Tívoli es fan virtualment. Cada setmana, s’envien fitxes i vídeos de tots els exercicis a les persones usuàries.

El mateix s’aplica a les classes de Txi-Kung als Casals d’Avis del Tívoli i de l’Espirall, és a dir, que se seguiran fent de forma virtual. Cada setmana s’envien unes fitxes amb fotografies, explicacions i vídeos dels exercicis.

En referència als Tallers de memòria, se segueixen realitzant en el mateix horari, però en format virtual. El material que es fa servir en aquesta activitat, unes fitxes que preparen les monitores per a cada sessió, s’han de recollir a la regidoria de la Gent Gran, c/ Vidal, 3, cada setmana a partir dels dimarts de 9 a 2/4 d’11 del matí.

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions es poden fer a la regidoria, al carrer Vidal, 3, o per telèfon 938905917.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: