Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El marketplace del comerç local ‘Vilafranca aprop’ es posa en marxa aquest divendres

El marketplace del comerç local ‘Vilafranca aprop’ es posa en marxa aquest divendres amb 40 establiments i 5.000 productes digitalitzats.

A les portes del Black Friday i el Nadal, s’ha presentat a l’Enològica la plataforma ‘Vilafranca aprop’, el marketplace del comerç local de Vilafranca. Es posarà en marxa aquest divendres a través de l’adreça vilafranca.aprop.online amb la participació, de moment, de 40 establiments i uns 5.000 productes digitalitzats.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull destaca la importància que el comerç de proximitat de la vila pugui comptar amb una eina d’aquest tipus per complementar les compres presencials amb les compres per internet.

La plataforma és una eina de compra agregada per internet per al comerç de proximitat de la vila i neix amb la voluntat de dinamitzar un sector molt tocat per la crisi del coronavirus i la competència dels gegants de la venda on-line.
Joan Manel Montfort és el regidor de Promoció Econòmica de Vilafranca.

La clientela pot navegar per la plataforma, anar afegint els productes al seu carretó i fer un únic pagament. També pot triar el dia i l’hora per rebre la seva comanda a casa.
Ho explica el cofundador d’Aprop Online Jordi Ventura.

La idea és que els comerços es vagin afegint al marketplace un cop entri en marxa la plataforma, que ja funciona amb característiques similars a altres municipis com Mataró o Sant Pere de Ribes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: