Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centenars de persones es van concentrar diumenge per reclamar l’absolució de l’Adrian Sas

Demà 17 de novembre al matí se celebra el judici. L’acusació la integren la fiscalia que li demana 7 anys i la Generalitat que en sol·licita 5 i mig.

Aquest diumenge a les 12 del migdia, centenars de persones es van aplegar a la Plaça de la Vila de Vilafranca per donar suport al vilafranquí Adrian Sas. Va ser detingut el desembre del 2018 mentre anava pel carrer amb el seu pare. Sas explica que sis agents de paisà se li van tirar a sobre, se’l van endur sense cap citació i el van portar cap a comissaria, on hi ha estar retingut 24 hores fins que va declarar en seu judicial. Aquesta detenció va ser com a resposta a les protestes del primer aniversari aniversari de l’1 d’octubre d’uns mesos abans.
Hi van haver parlaments integrants de diversos col·lectius, entre ells la xarxa solidària la Baula i l’organització antirepressiva Alerta Solidària. Una de les intervencions més emotives va ser la de la germana petita de l’Adrian, Paloma de la Fuente.

També va intervenir el mateix Adrian Sas per donar les gràcies a tots aquells que li han donat suport.

Entre les diverses intervencions, el grup La Fera Ferotge, va versionar diverses cançons d’Ovidi Montllor.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: