Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Augmenten les vendes de mobles després del primer confinament per la covid19

Tot i la caiguda industrial provocada per la crisi sanitària, hi ha alguns sectors que s’han beneficiat dels canvis d’hàbits dels consumidors. És el cas de la venda de mobles, juntament amb la d’electrodomèstics o la fabricació de bicicletes, segons dades de l’Institut d’Estadística.

Les botigues de mobles viuen des de l’abril un autèntic boom de vendes i és que la gent ha passat més temps a casa i ha optat per renovar part del mobiliari. L’Albert Pijuan, gerent de Mobles Morató, especifica que han venut especialment sofàs, llits i taules per a teletreballar.

Els clients sobretot els demanen taules de ceràmica, i també rústiques, i cadires ergonòmiques. Un dels seus punts forts són els matalassos que s’adapten a cada persona. Expliquen que compten amb una gran oferta de productes i que miren d’adaptar-se a diferents tipus de pressupostos.

Un dels altres establiments de la vila que ha notat un gran increment de vendes ha estat Mobles Feliu. L’augment ha estat sobretot en sofàs i butaques, matalassos i mobiliari d’oficina. La seva responsable, Maite Feliu, explica que els clients venen amb idees clares sobre el que volen comprar. També comenta que els colors que més predominen són els neutres.

Des de Faura Espai de Mobles, també han notat un increment de vendes. Ho atribueixen a un canvi d’hàbits que ha propiciat que les persones gastin més diners per arreglar casa seva. El seu propietari, Octavi Faura, també explica que el que han venut més han estat mobles de zones d’estudi i sofàs.

Les tres botigues es reivindiquen com a punts de venda de mobles de qualitat, amb materials de primera i amb anys d’experiència a les espatlles que els avalen com a establiments i com a professionals, ara que la llar ha esdevingut, de nou, el centre de les nostres vides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: