Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha estat escollida per participar en el projecte NOE 4.10

El projecte vol promoure noves oportunitats educatives en la lluita contra l’abandonament escolar prematur

L’Ajuntament de Vilafranca és un dels 8 ens locals escollits per la Diputació de Barcelona per participar en el projecte Noves Oportunitats Educatives 4.10. Es tracta d’un projecte que s’inscriu en el compromís de la Diputació amb l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i està impulsat per l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut. El projecte NOE se centra en lluitar contra l’abandonament escolar prematur i la reducció de desigualtats socials, principalment destinat a joves de 16 a 24 anys. Vilafranca ha estat un dels municipis escollits gràcies al treball que està duent a terme en l’àmbit de l’abandonament prematur dels estudis amb l’objectiu de posar aquesta trajectòria en comú i millorar-la per tal d’oferir-la com a exemple a la resta dels 311 municipis.

El projecte NOE 4.10 aborda des d’una òptica local un dels reptes globals que més incidència té en el futur de les comunitats locals: promoure noves oportunitats educatives en la lluita contra l’abandonament escolar prematur, per als i les joves en risc d’interrompre o que han abandonat els seus itineraris educatius sense haver adquirit les competències necessàries per una bona inclusió social i laboral.

El projecte està previst que tingui una duració aproximada de 3 anys, és a dir, fins a mitjans del 2023 i a Vilafranca estarà impulsat pels serveis d’Educació i Joventut. En aquest projecte hi participen, a banda de Vilafranca, els ajuntament de Badia del Vallès, Mollet del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Igualada i Mataró, i el Consell Comarcal d’Osona.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: