Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Pere de Riudebitlles reprén el cicle Fem Dansa, amb una masteclass amb Aina Lanas

Sant Pere de Riudebitlles reprén el cicle Fem Dansa, amb una masteclass amb Aina Lanas

Dissabte hi haurà la masterclass amb Aina Lanas al matí que es complementarà amb una conferència espectacle a la tarda, abans de reprendre les sessions dels dimarts amb Xavi Gumà.

Aquest dissabte 17 d’octubre continua el Cicle d’aproximació de la dansa urbana a Sant Pere de Riudebitlles, que coordina el ballarí Xavi Gumà. A les 11 del matí hi haurà una masterclass amb la ballarina, coreògrafa i creadora Aina Lanas que oferirà una pràctica artística al gimnàs de l’escola.

Caracteritzada per la seva versatilitat i facilitat d’adaptació, Aina Lanas ha anat experimentat en diferents estils i àmbits de la dansa urbana i contemporània al llarg dels últims 20 anys. En l’àmbit de les danses afro-descendents, apreses entre USA, França i Senegal, s’ha interessat per la competició, el freestyle, la coreografia i més concretament en la creació escènica.

Posteriorment, a les 7de la tarda a les Escoles Velles, tindrà lloc “Transmissions”. Una conferència-espectacle que combina música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per a explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics: tan enriquidor per a experts com per a qui vol acostar-se a les danses urbanes per primera vegada.

Transmissions és un projecte dels ballarins Javi Casado i Guille Vidal-Ribas, produït pel HOP – Dansa i Cultura Urbana i el Mercat de les Flors, amb el suport de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

A partir del dimarts, 20 d’octubre, continuaran les sessions amb Xavi Gumà, on s’aprofundirà en els diferents estils que componen la dansa urbana i les seves cultures a través del moviment i la música.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a les Escoles Velles, o al correu electrònic Les activitats estan organitzades amb les mesures sanitàries establertes pel covid-19, i és necessària la inscripció prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: