Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix una programació especial rememorant la millor Diada de Tots Sants

L’1 de novembre acostuma a posar fi a la temporada dels Castellers de Vilafranca.

L’1 de novembre acostuma a posar fi a la temporada dels Castellers de Vilafranca. Una temporada que enguany no ha existit. Malgrat tot des de Penedès TV s’ha previst una programació especial per a Tots Sants. Amb oferta de castells i de cinema.
Desprès de l’emissió en directe de la missa des de Montserrat a dos quarts d’una del migdia s’emetrà un reportatge especial del programa En veu pròpia sobre els Verds amb una temporada sense castells. I tot seguit s’oferirà un resum de mitja hora de la Diada de Tots Sants de l’any 2015, la que és la millor actuació de la història dels Castellers de Vilafranca. A continuació es podrà veure la reposició del programa En veu pròpia dedicat a la colla dels Rabassons.
La programació especial de Penedès TV es completarà també amb l’emissió de la pel·lícula ‘La vida sense la Sara Amat’, dirigida per Laura Jou. El film, basat en la novel·la homònima de Pep Puig, explica la història del Pep, un noi de 14 anys que s’enamora d’una noia de la colla del poble dels seus avis. Una nit d’estiu, la Sara Amat desapareix sense deixar cap rastre. ‘La vida sense la Sara Amat’ és una coproducció de Massa d’Or Produccions i La Xarxa de Comunicació Local. El film es podrà veure dissabte a les 21:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: