Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament recomana esglaonar les visites al cementiri i estableix un circuit

Una de les mesures per evitar aglomeracions dins del cementiri és la nova senyalització per tal de marcar un circuit amb una única entrada i una única sortida

Arran de la festivitat de Tots Sants amb les tradicionals visites als cementiris, l’Ajuntament de Vilafranca ha reforçat la senyalització dins el recinte del cementiri municipal sobre la normativa COVID. En aquest sentit és obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del cementiri, a l’entrada del recinte hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic i cal mantenir la distància de seguretat amb els altres visitants.
Des de l’Ajuntament es recomana que s’evitin les aglomeracions i que les visites al cementiri es facin de manera esglaonada al llarg de tota la setmana vinent i fins a l’1 de novembre. Ho explicava el regidor de l’àrea de Governació, Miquel Medialdea.

Una altra mesura per evitar aglomeracions dins del cementiri és la nova senyalització per tal de marcar un circuit amb una única entrada i una única sortida.
L’horari del cementiri durant aquesta setmana és de les 9 del matí a les 6 de la tarda, de forma ininterrompuda.

Com és tradicional els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, hi hauran instal·lades parades de venda de flors i elements florals ornamentals a la plaça del Pedró, situada prop del cementiri. D’altra banda, la missa de pregària del dia dels difunts, el 2 de novembre, enguany no se celebrarà a la capella del cementiri. Aquest dia se’n faran dues: a l’església de la Trinitat a un quart de 9 del matí, i a la Basílica de Santa Maria, a les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: