Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa recupera la programació d’espectacles familiars amb ganes i bones sensacions

La Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils engegava màquines aquest primer diumenge d’octubre després de l’aturada provocada per la pandèmia de coronavirus.

La Companyia Sgratta, amb el seu espectacle ‘La princesa en texans’, proposava a Cal Bolet una obra de teatre familiar per trencar estereotips. Basada en ‘El país del poble sec’, de Clara Gavaldà i Joel Grau, l’obra està narrada per dos venedors ambulants que expliquen la llegenda del País del Poble Sec. Un país on fa temps que no hi plou i on un terrorífic drac es beu la poca aigua que raja de la Font Dolça.

Des de la Xarxa Vilafranca, la seva presidenta Laura Giménez explicava que hi havia moltes ganes de recuperar el pols i engegar amb una temporada que s’ha vist estroncada per la pandèmia.

Els espectacles familiars continuen el 18 d’octubre a l’Auditori amb una proposta del Servei de Cultura, ‘Ma, me, mi Mozart’. El 8 de novembre a Cal Bolet arribarà ‘El circ dels impossibles’, del Mag Stigman. El 27 de desembre hi haurà dansa a Cal Bolet amb ‘Lù’ de la companyia Maduixa. Ja al 2021, el 10 de gener es podrà escoltar a l’Auditori la Dàmaris Gelabert amb el concert ‘Sóc feliç’. I el 7 de març, la companyia Festuc teatre portarà a Cal Bolet l’espectacle ‘Adéu Peter Pan’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: