Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La bailaora Ana Morales presenta el seu espectacle ‘Sin permiso. Canciones para el silencio’

La bailaora Ana Morales presenta el seu espectacle ‘Sin permiso. Canciones para el silencio’

L’espectacle tindrà lloc aquest diumenge a les 7 de la tarda a Cal Bolet

La vilafranquina Ana Morales va estrenar el seu primer espectacle de dansa com a solista, ‘De sandalia a tacón’, al Festival de Jerez del 2010. El 2018 va estrenar ‘Sin permiso, canciones para el silencio’, dins la vintena edició de la Biennal de Flamenc de Sevilla, al teatre Lope de Vega. Un espectacle que arriba a Vilafranca no només per fer-nos gaudir del seu virtuosisme i la seva passió, sinó també de la fusió del flamenc amb l’avantguarda del seu art. L’espectacle tindrà lloc aquest diumenge a les 7 de la tarda a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: