Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal i Entrem signen un conveni per a la inclusió laboral

El Casal i Entrem signen un conveni per a la inclusió laboral

El Casal de Vilafranca reforça el seu compromís social contractant els serveis de neteja d’Entrem, afavorint la formació i inserció laboral de persones en situació vulnerable del territori

Entrem forma part del Consell social del Casal, des d’on es teixeixen complicitats en favor de la responsabilitat social i cultural comunitària d’empreses, entitats i administracions.
Amb el present acord es preveu renovar per als propers tres anys un conveni de col·laboració en matèria de responsabilitat social amb els col·lectiu més vulnerables socialment, especialment persones amb trastorn de salut mental, discapacitat i/o risc d’exclusió. També es reforça la voluntat del grup Entrem, pel treball en xarxa i per a ampliar l’impacte social al territori, en consonància amb la Política de Responsabilitat Social Corporativa d’empreses i entitats de la Vegueria Penedès.
Aquesta setmana el President del Casal Societat la Principal, Miquel Àngel Garcia, i Xavier Vallés, President d’una de les cooperatives del grup Entrem, han renovat la seva confiança signant un nou acord de col·laboració.
L’acord contempla compromisos que aniran des de col·laboracions per facilitar oportunitats de formació per tal que les persones beneficiàries dels programes socio-laborals puguin tenir experiències en l’entorn laboral, accés a la borsa de treball del grup Entrem, col·laboracions en actes conjunts de difusió, sensibilització i conscienciació a través de l’ art i la cultura com a eina de inclusió social, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: