Divendres, 9 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja Alt Penedès ja compta amb una nova ambulància gràcies al Rotary Club

L’han pogut adquirir gràcies als 27.100€ que es van recaptar a la 14a Nit Solidària, que es va celebrar al juny del 2019, i també durant el conjunt d’activitats i esdeveniments que van organitzar diverses associacions, empreses i entitats esportives del Penedès.

Aquest dimecres al matí, se’ls ha fet entrega del vehicle a mateixa seu de la Creu Roja a la comarca, ubicada al C/Eugeni d’Ors de Vilafranca. L’ambulància, un cop hagi passat la inspecció sanitària corresponent, ja podrà entrar en funcionament i visitar diversos municipis de les comarques de l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia per a acostar els serveis de la Creu Roja a la ciutadania. La presidenta del Rotary Club Vilafranca, Maria Josep Tuyà, celebrava que donés servei al conjunt de la Vegueria.

Al seu torn, la presidenta de Creu Roja Alt Penedès Àngels Matas apuntava que l’ambulància els hi serà de gran utilitat.

Actualment l’entitat s’organitza en una assemblea comarcal amb tres punts de presència a la comarca: Sant Sadurní d’Anoia, Gelida i Vilafranca del Penedès. A més a més, dona cobertura a 100 serveis preventius a la comarca i compta amb un equip de 350 voluntaris i 3.300 socis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: