Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carla i Jolly Damper presenten els seus nous projectes en un concert a Cal Bolet

El nou projecte de Joan Solana, Jolly Damper, va més enllà de la música parant atenció també en tot allò que l’envolta

Divendres passat Cal Bolet acollia un doble concert que servia per a presentar el nou treball del vilafranquí Joan Solana i el nou àlbum de la vigatana Carla Serrat. De fet, la gira de Jolly Damper, el nou projecte de Solana, començava divendres a Cal Bolet després que s’hagués de postposar el passat mes de maig a causa del coronavirus. Jolly Damper barreja el trip hop de Bristol, la tendresa del dream pop, el ball del dance alternatiu, la metafísica del downtempo i l’experimentació ambiental. Solana explicava que aquest nou projecte no es basa només en la música sinó en tot allò que l’envolta.

El concert comptava amb les col·laboracions de Carla Serrat, Paula Valls i Víctor Solana. Abans del concert de Jolly Damper, actuava Carla amb el seu nou treball. Un treball més explosiu i descaradament pop amb sonoritats lligades a l’electrònica del ball i a la música disco.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: