Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia una recollida de signatures contra l’incivisme i la inseguretat a La Granada

Ajuntament i veïns se senten sols i demanen que els escoltin per poder posar remei a una problemàtica que afecta també a altres municipis de la comarca.

L’Ajuntament de la Granada en ple ha engegat una campanya de recollida de signatures per reclamar a les diferents administracions que es posi solució de forma immediata als problemes d’inseguretat que viu el municipi des de fa anys.

Amb aquesta finalitat, el consistori va aprovar per unanimitat, en plens extraordinaris celebrats el passat 17 de setembre, dues mocions. En els documents es diu que ‘La Granada diu prou a l’incivisme causat per les persones que ocupen de forma il·legal l’edifici de la plaça de la Font número 28’.

Des de l’Ajuntament demanen respecte els veïns.

Ajuntament i veïns se senten sols i demanen que els escoltin per poder posar remei a una problemàtica que afecta també a altres municipis de la comarca.

El text continua explicant que la Granada vol solucions immediates a la creixent onada d’inseguretat ciutadana generada pels membres del mateix clan familiar que resideix al municipi des de fa més de vint anys.

De moment, no han rebut resposta de cap de les instàncies superiors i, per això, han optat per la recollida de signatures.

Fins el proper 30 d’octubre, tothom qui ho desitgi pot anar a l’Ajuntament de 9 del matí a dues del migdia per signar aquestes mocions. Per tal de garantir la seguretat, cal que cadascú porti un bolígraf propi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: