Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pere Portabella i el projecte Sàpiens del Vi rebran els Premis Honorífics al Most 2020

Pere Portabella i el projecte Sàpiens del Vi rebran els Premis Honorífics al Most 2020

La desena edició del Festival Internacional de Cinema del Vi presenta els seus Premis Honorífics, que reconeixen figures essencials en els àmbits del cinema i del vi.

El director, guionista i productor Pere Portabella i l’equip del Sàpiens del Vi, un projecte liderat per Ferran Adrià i Ferran Centelles, seran guardonats al Most 2020 per la seva destacada contribució a la cinematografia catalana, d’una banda, i a la divulgació de la cultura del vi, per l’altra.

El Most projectarà una secció Collita que recull el millor de la producció audiovisual internacional. Amb un total de 41 treballs seleccionats, que inclouen 14 documentals, 10 ficcions i 17 espots, la tria que ofereix Collita enguany dona cabuda a una gran diversitat en l’àmbit temàtic del cinema de la vinya i el vi.

D’altra banda, la desena edició del Most Festival posarà en valor la producció de cinema i vins de Catalunya, per així fomentar el mercat de proximitat, de qualitat i amb garantia de seguretat.

Les activitats que prepara el Most per aquesta edició entraran a formar part de la Setmana del Vi Català que proposa l’INCAVI, un esdeveniment que busca donar resposta a la forta repercussió del coronavirus al sector amb el tancament de la restauració, la reducció del turisme i de l’exportació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: