Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova temporada d’espectacles a Cal Bolet i l’Auditori

La temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori manté les propostes que no es van poder veure per la pandèmia i n’incorpora de noves.

Aquest diumenge, el Claustre dels Trinitaris ha acollit la festa de presentació de la temporada d’espectacles del teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca. La festa, amb aforament limitat i mesures anti Covid-19, ha comptat amb l’espectacle de clown ‘A la fresca’, de la companyia Anna Confetti/Cirquet Confetti.

Durant la vetllada la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Laia Paretas va ser l’encarregada de desglossar cadascuna de les 18 propostes noves i reprogramades que es podran veure des d’ara i fins al mes de gener al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, destaca que els espectacles s’adapten a les mesures sanitàries que requereix la situació actual.

La programació inclou els espectacles que no es van poder veure la temporada passada a causa de la pandèmia de coronavirus i algunes propostes més. Però la tònica general és la qualitat, com destaca la tècnica de Cultura Carla Sanmartín.

En teatre hi haurà grans produccions com ‘Sopar amb batalla’, de Jordi Casanovas; ‘Un dia qualsevol’, d’Oriol Tarrasón/Les Antonietes; i dues produccions de la Flyhard: ‘Instruccions per enterrar un pare’ i ‘Lo Nuestro’. Les propostes de petit format del divendres arrencaran amb ‘Peix’ de la companyia Hotel Iocandi; continuaran amb ‘Excalibur i altres històries d’animals morts’; i comptaran també amb ‘Mili KK’.

La dansa de la temporada la portarà la bailaora vilafraquina Ana Morales, amb l’espectacle ‘Sin permiso. Canciones para el silencio’. I la dansa clàssica arribarà de la mà de Ballet de Barcelona i la seva coreografia ‘Mixed Bill’.

La novetat de la temporada és l’espectacle ‘Estat d’emergència’, una iniciativa destinada a potenciar l’activitat del circ català.

El tret de sortida a la programació de música serà per l’espectacle Obeses amb l’Orquestra Berga Jove i el Cor d’Obeses. El cantautor Ramon Mirabet portarà a Vilafranca el seu últim treball, ‘Begin Again’, i el polifacètic Rodrigo Cuevas oferirà, en un espectacle que compta amb la col·laboració del festival EVA, la seva particular fusió del folklore, el cabaret i un seu discurs àcid. El Barnasants també serà present a l’Auditori de Vilafranca amb l’homentage a Ovidi Montllor ‘Ovidi 25’.

Les estrenes de la temporada seran ‘Jorn’, una proposta dels artistes locals Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell; i ‘Wind (A la recerca del vent)’, del quartet de flautes de bec Windu.

La temporada musical la tancarà l’orquestra resident de l’Auditori, la Camerata Penedès, amb un únic concert: ‘Haydn en Do. Un passeig pel classicisme’ i comptarà amb el solista Amat Santacana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: