Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Normalitat als centres escolars de Sant Sadurní tot i les mesures per fer front a la COVID19

Normalitat als centres escolars de Sant Sadurní tot i les mesures per fer front a la COVID19

Escoles i instituts han tornat a acollir els alumnes aquest dilluns amb total tranquil·litat, i aplicant les mesures de prevenció que s’han estat treballat i consensuant aquestes darreres setmanes.

Aquest dilluns els centres escolars de Sant Sadurní han reobert amb normalitat, després de mig any tancats, tot i les restriccions sanitàries definides per fer front a la COVID19. En aquest sentit, l’Ajuntament mantindrà el contacte permanent que al llarg d’aquests darrers mesos ja ha tingut amb les escoles i instituts del municipi, amb l’objectiu de facilitar el bon desenvolupament del curs escolar que ha començat aquest dilluns.
El curs compta amb 68 infants a les escoles bressol municipals, mentre que hi ha 446 nens matriculats a l’educació infantil, 1.184 a primària i 1.380 a secundària. En aquestes tres darreres etapes hi ha un total de 81 alumnes menys matriculats respecte el curs passat.
Amb l’objectiu de facilitar el retorn a les escoles, la regidoria d’Educació ha treballat de forma conjunta amb els centres educatius per atendre les seves necessitats, així com definir uns protocols amb uns punts en comú i coordinar els centres amb el responsable sanitari de referència que tenen designat, per tal de resoldre dubtes o adreçar-s’hi en cas de necessitat.
Cal recordar que, en els darrers dies, ja s’han senyalitzat els nous accessos que han entrat en funcionament aquest dilluns per tal de diversificar i esglaonar l’entrada i sortida de l’escola. A més, i amb la necessitat de pacificar les zones més properes a les escoles, des d’un quart d’hora abans i fins un quart d’hora després de l’inici i la finalització de la jornada escolar, es tallarà la circulació de vehicles a les vies més properes i s’han habilitat, també, espais exclusius d’aparcament per a autobusos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: