Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola Jacint Verdaguer de la Granada rep un reconeixment com a membre de la Xarxa Khelidôn

L’Escola Jacint Verdaguer de la Granada rep un reconeixment com a membre de la Xarxa Khelidôn

Aquest divendres passat es va fer l’acte de reconeixement a l’escola.

La Xarxa Khelidôn, promoguda pel Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, es fonamenta en donar acollida a aquells centres que han finalitzat el procés de formació en aprenentatge cooperatiu, oferir suport en aquells temes que els centres requereixin al voltant d’aquesta pràctica i promoure un espai d’intercanvi d’experiències per a una activitat formadora mitjançant la interacció.
L’escola de la Granada va ser reconeguda, doncs, per la seva trajectòria i treball d’implementació de l’aprenentatge cooperatiu a les aules, en un acte presidit per l’Alcalde del municipi, Joan Cols, i el coordinador del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat, José Ramón Lago. Durant la presentació, es va fer un breu comentari de les aportacions i els projectes del centre, que els acredita com a membres de la Xarxa Khelidôn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: