Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La conferència institucional de l’11S a càrrec del filòleg vilafranquí Joan Solé Bordes

La conferència es farà aquest dijous, a les vuit del vespre, amb el títol Reivindicar el Penedès, un argument de catalanitat.

Degut a l’actual situació sanitària i complint amb les mesures de prevenció de la Covid-19, la intervenció es farà al Claustre dels Trinitaris amb aforament limitat. Així, hi haurà control d’accés i un cop l’aforament sigui complet, no es podrà accedir al recinte. Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena també es realitzarà respectant les mesures de prevenció Covid-19. Llicenciat en Filologia Romànica i Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, Solé Bordes va fundar l’any 1976, a iniciativa de Josep Parera i Joan Tarrada la revista mensual Olerdulae, òrgan del Museu de Vilafranca des de la que es va promoure la fundació de l’Institut d’Estudis Penedesencs. Va se president de l’Institut d’Estudis Penedesencs del 1999 al 2007. També ha estat professor d’ensenyament secundari al Col·legi Vedruna-Sant Elies des del 1978 fins a la seva jubilació el 2019. D’altra banda el divendres 11 de setembre hi haurà una audició-concert de sardanes amb la cobla Catània, a partir de les sis de la tarda a l’avinguda d’Europa. Els assistents al concert hauran de dur mascareta i respectar les mesures de prevenció Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: