Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El VilaPensa acaba amb la satisfacció d’haver generat interès entre el públic

Els organitzadors del VilaPensa esperen que, en la propera edició, la quarta, el festival pugui recuperar la normalitat i les dates habituals del certamen, que se sol fer al mes d’abril.

La tercera edició del festival del pensament del Penedès acabava aquest diumenge amb la conferència de Carme Torras i Ramon López de Màntaras ‘La robòtica que ve (i ens cuida). Aspectes tecnològics i ètics de la Intel·ligència Artificial’. El VilaPensa ha celebrat una dotzena d’actes que, sota el lema ‘Som humans?’, convidaven tota mena de públics a la reflexió.

Tot i haver estat una edició diferent a causa del coronavirus, el VilaPensa s’ha fet del 14 al 20 de setembre adaptant-se a les mesures sanitàries i oferint gran part de les conferències en directe a través de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

El director del festival, Jordi Sàbat, feia un bon balanç d’aquesta tercera edició tot recordant que els aforaments han estat complets i, sobretot, que les propostes han generat interès entre el públic.

El VilaPensa no ha estat aliè a la pandèmia de coronavirus. A banda de les mesures pràctiques que s’han hagut de seguir en tots els seus actes, els continguts també han abordat com està canviant la nostra manera de ser en el món. Canvis personals i tecnològics que portaran unes «conseqüències polítiques inimaginables, i que influiran decisivament en les relacions socials i polítiques, en com ens relacionem amb els altres i com els altres ens perceben».

Els organitzadors del VilaPensa esperen que, en la propera edició, la quarta, el festival pugui recuperar la normalitat i les dates habituals del certamen, que se sol fer al mes d’abril.

Al web de Ràdio Vilafranca i Penedès TV es poden recuperar totes les conferències que s’han ofert en directe en aquesta tercera edició del VilaPensa dedicat a la intel·ligència artificial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: