Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia Freixenet supera l’Igualada i passa a la final de la Lliga Catalana d’hoquei

Els sadurninencs es veuran les cares amb el Barça que s’ha desfet del Caldes per 0-4.

Els de la Capital del Cava tornaran a disputar la final de la Lliga Catalana tres anys després i suposarà la cinquena vegada que el club sadurninenc lluitarà per guanyar una copa que només ha aixecat la temporada 1989/90, on va superar al Piera.
Aleix Esteller va avançar els sadurninencs al minut 15 rematant una assistència de Roc Pujadas al segon pal. Cinc minuts després, Sergi Pla va veure una targeta blava i l’assistent Pujadas es va convertir en golejador transformant la directa en el 2-0.
El marcador no es va moure fins la segona meitat quan Roger Bars va aprofitar un contraatac per retallar distàncies al minut 32 però al minut 40 Pol Manrubia va fer el 3-1 amb un potent llançament des de mitja pista que va sorprendre Elagi Deitg.
L’Igualada es va bolcar en l’atac mirant de forçar la pròrroga i va tornar a escurçar diferències amb un llançament llunyà de l’ex-jugador del Noia Freixenet, Marc Palau.
A les acaballes del partit Martí Zapater es va convertir en protagonista aturant una falta directa a Bars i certificant el passi dels de Ferran López a la final. Si bé un Noia Freixenet – Barça és tot un clàssic de l’hoquei català, cavistes i culers no s’han enfrontat mai en una final de la Lliga Catalana. El Noia Freixenet només ha pogut aixecar-la en la primera edició, la temporada 1989/90, on va superar el Piera per 3-2. El Barça, per la seva banda, s’ha proclamat campió fins a sis vegades d’aquesta competició, les dues últimes de forma consecutiva.
Així, doncs, aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit el Noia Freixenet disputarà la seva 5a final de la Lliga Catalana. Serà a Vic davant el Barça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: