Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El monòleg de circ ‘Peix’ dona el tret de sortida a la temporada d’espectacles de Vilafranca

Divendres al vespre, al Claustre dels Trinitaris, arrencava la temporada d’espectacles del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

La companyia Hotel Iocandi és l’artífex de ‘Peix’, un espectacle de circ protagonitzat per Tomeu Amer que és una reflexió lliure sobre el Mediterrani.

Aquest espectacle havia quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 12 de juny a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. Al Claustre dels Trinitaris, el públic havia de seguir les mesures sanitàries per evitar la propagació del virus. Una situació que, com diu Amer, molts artistes viuen amb resignació.

La companyia Hotel Iocandi, reconeguda amb el Premi Zirkòlika, proposa a ‘Peix’ un divertit viatge cap a les profunditats de tots nosaltres, una reflexió sobre la poètica de l’absurd i el pallasso, la lluita de poders, el turisme i la buidor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: