Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es farà una caminada a la Torre de les Aigües amb el títol ‘Aigua i patrimoni humà’

Aquest diumenge tindrà lloc una passejada familiar, molt planera, que sortirà de Vilafranca i arribarà fins a la Torre de les Aigües.

Durant el recorregut s’aniran comentant els diferents elements patrimonials que poden veure’s al llarg del camí Fariner i el camí de la Bleda. S’explicarà com s’extreia l’aigua dels pous propers, o com s’aprofitava l’aigua d’aquests rius per fer anar molins, per rentar la roba i fins hi tot per pescar.

Es tracta d’un recorregut circular d’uns 4 quilòmetres i es preveu una durada aproximada de 2 hores. El lloc de trobada és l’aparcament de darrera el Complex Aquàtic, a les 11h. Es recomana portar aigua, esmorzar, ja que es farà una parada al Foix per poder esmorzar, i calçat còmode per caminar. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa.

Les persones interessades en participar-hi és imprescindible que facin la inscripció prèvia a , indicant el nombre de persones. A causa de la situació sanitària que estem vivint, caldrà portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat durant l’itinerari.

Més informació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: