Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un conductor novell per conduir ebri, drogat i provocar un accident a Subirats

El turisme que conduïa el detingut va col·lidir amb un tractor amb remolc que va bolcar com a conseqüència de la violència del xoc.

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit van detenir ahir, dimecres 9 de setembre, un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Sadurní d’Anoia, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i d’un delicte de lesions per imprudència greu.
Els fets es van iniciar pocs minuts abans de les 6 de la matinada del mateix dia 9, quan una patrulla de trànsit es va desplaçar fins el quilòmetre 20,4 de la carretera BV-2429, al terme municipal de Subirats, després de rebre l’avís d’un accident amb dos vehicles implicats.
Un cop assegurada la zona els agents van analitzar l’accident. La via és de doble sentit i la velocitat està limitada a 60km/h. En el moment de la col·lisió era de nit i la pluja havia estat intensa. Tot apuntava que el conductor del turisme va perdre el control del vehicle en un revolt i va col·lidir amb un tractor que circulava en sentit contrari i en direcció a Sant Sadurní d’Anoia. La violència del xoc va ser tal que el turisme va tombar el tractor amb remolc i va ferir el seu conductor. Pel que fa al turisme, va sortir projectat contra la tanca metàl·lica de protecció de la via. Com a resultat de l’accident tres persones van resultar ferides, una d’elles de gravetat, més concretament l’acompanyant del conductor detingut. Quant a l’afectació a la via, va restar cinc hores tallada, fins que cap a les 11h del matí es va poder restablir la circulació sense restriccions. En allò que fa referència al conductor, la patrulla de trànsit va observar que presentava evidents símptomes d’anar sota els efectes de les begudes alcohòliques i/o les drogues. El van sotmetre a la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat de 0,69 mg/l d’aire expirat. Al tractar-se d’un conductor novell el límit era de 0,15 mg/l. A la prova de substàncies estupefaents, va donar positiu per consum de cànnabis. Els agents van detenir el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i les substàncies estupefaents, i d’un delicte de lesions, per una imprudència greu. El detingut passarà en breu a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: