Dijous, 22 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es presenta la pel·lícula ‘La mort de Guillem’ a Vilafranca

L’acte l’organitza Òmnium Cultural a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca.

La Federació Llull, formada per Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear porten arreu dels Països Catalans la pel·lícula ‘La mort de Guillem’. La Federació ha donat suport al mecenatge dins la campanya la lluita continua i vol fer arribar la pel·lícula arreu dels Països Catalans per denunciar la impunitat de l’extrema dreta, reivindicar la històrica lluita antifeixista i alertat sobre l’auge de la xenofòbia i el racisme. A Vilafranca del Penedès l’acte comptarà amb la col·laboració de la plataforma Tot República i El Casal, i es podrà veure a les 8 del vespre, a la Sala Zazie del Casal. L’acte comptarà amb la presència d’Oriol Cortacans, productor del llargmetratge, que farà una presentació prèvia i respondrà a les preguntes dels assistents un cop acabada la projecció. L’entrada és gratuïta i s’ha arribat al 100% de l’aforament previst.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: