Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’inicia la temporada del mercat d’artesans, brocanters i pintors

La temporada passada es va haver d’aturar al mes de març a causa de la situació sanitària.

El proper diumenge 11 d’octubre s’inicia novament la temporada dels mercats d’artesans, brocanters i pintors que tindran lloc cada segon diumenge de mes, d’octubre a juny, a la rambla de Sant Francesc.

El mercat es durà a terme amb les mesures sanitàries necessàries i es demana als visitants que compleixin les mesures de protecció individual i col·lectiva. De moment no s’oferiran tallers per a infants.

Els mercats, organitzats per l’Ajuntament de Vilafranca i el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, compten amb més de 30 participants de tot tipus d’artesania com alimentació, bijuteria, joieria, cosmètica natural, articles de pell, tot tipus de teixits per a la llar o per a la persona, pintura, etc. A més a més, hi participen més de 20 brocanters que porten tot tipus d’antiguitats, col·leccionisme, llibres, etc.

Els mercats d’artesans tenen lloc també en les fires i mercats especials, com la Fira del Gall, els mercats de Nadal i Reis, els Tres Tombs, Xató, Sant Jordi i Fires de Maig. Aquesta temporada, la celebració de cada mercat dependrà de la situació sanitària en tot moment.

Es pot consultar la informació a la web www.vilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: