Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un recorregut amb Segway culmina la darrera setmana del programa H2Oci

El programa lúdico-esportiu H2Oci arriba aquesta setmana a la recta final amb noves activitats que, com ha estat norma durant tot aquest estiu, s’han caracteritzat per ser innovadores i buscar el compliment de la nova normativa sanitària establerta per la Covid-19.

Una d’aquestes activitats innovadores ha estat un recorregut amb Segway pels voltants del Complex Aquàtic. Diversos usuaris de la instal.lació es van apuntar a aquest recorregut dut a terme amb un popular Segway, una mena de patinet elèctric que es comanda amb els moviments del cos.

Els participants van rebre una petita classe ràpida sobre el funcionament de l’aparell i, posteriorment, van realitzar un recorregut de pocs quilòmetres per la zona compresa entre Vilafranca i La Bleda.

Les sensacions dels ocasionals usuaris del Segway van ser bones una vegada van baixar de l’aparell després d’uns vint minuts de circuit. El programa H2Oci, per cert, culmina aquesta setmana després d’un any marcat per la Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: