Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un dinar solidari en suport a l’Adrian Sas

Aquest dissabte al migdia i a la pista exterior del pavelló de la Gamba, a la zona esportiva de Vilafranca es va fer una dinar solidari, acompanyat d’un quinto musical i un espectacle de clown.

L’objectiu de l’acte era recaptar diners per afrontar les despeses judicials del jove vilafranquí, Adrian Sas, encausat.
El passat mes de març ja es va fer una calçotada organitzada per la Coordinadora Antirepressiva del Penedès amb la col·laboració de Baula Xarxa Solidària al Parc 1 d’Octubre de Vilafranca. Però des d’aleshores i amb larribada del coronavirus no s’havia pogut organitzar cap altre activitat similar, fins aquest dissabte.
L’Adrián Sas va ser detingut el novembre de l’any 2018 per la seva participació en les protestes davant del Parlament en el primer aniversari de l’1 d’octubre. Se l’acusa de desordres públics i atemptat contra l’autoritat i lesions. La fiscalia li demana 7 anys de presó i la Generalitat 5 i mig. El passat mes de juliol tots els regidors de l’Ajuntament de Vilafranca, excepte el de Ciutadans, van aprovar una moció de suport a l’Adrian Sas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: