Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Tot República’ desplega una estelada gegant al Parc de l’1 d’Octubre

La desplegada, que va patir un canvi d’ubicació a darrera hora, ha tingut lloc aquest diumenge al migdia.

Aquest diumenge al migdia, la plataforma ‘Tot República’ ha desplegat una estelada gegant al Parc de l’1 d’Octubre, en un acte tancat al públic general i només amb la col·laboració dels voluntaris.

L’acte, que en un primer moment consistia en desplegar la bandera a la Plaça de la Vila, va veure modificada la seva ubicació per tal d’evitar aglomeracions, després dels incidents del dia 29. Un canvi “responsable” segons la coordinadora de l’ANC a Vilafranca, Esther Güell.

El president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, ha subratllat que actes com aquest “han de servir per reivindicar la República i la unitat en l’independentisme”. L’acte s’ha desenvolupat sense cap incident i amb l’intervenció de desenes de col·laboradors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: