Dissabte, 23 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Pera ha clos el cicle de tertúlies d’estiu als cellers presentant ‘Èxit’

L’actor Roger Pera era l’encarregat de cloure aquest dimecres al vespre el cicle de tertúlies d’estiu als cellers amb la presentació del seu primer llibre, ‘Èxit’.

L’actor, doblador i professor d’interpretació va estar acompanyat per la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Laia Paretas en una tertúlia que tenia lloc a les Caves Nadal amb l’aforament complet.

A ‘Èxit’, Roger Pera repassa la seva extensa carrera professional, des que amb 9 anys va iniciar-se en el teatre i el doblatge, i tots els èxits i elogis que va acumular fins que va estar a punt de perdre-ho tot. Escrit en un to directe i proper, a estones dramàtic, a estones còmic, aquest llibre és també el relat sincer i honest de la seva lluita contra la droga.

El llibre compta amb textos de Jordi Basté, Ismael Abadal, Marta Pera, Pep Sala, Ricard Reguant i Joan Pera.
De fet, és el seu primer llibre i està sorprès i agraït de la bona resposta que ha tingut.

Roger Pera, fill del també actor Joan Pera, va debutar als 9 anys professionalment al teatre. És actor de doblatge i ha posat la veu de Christian Bale a ‘El imperio del sol’, escollit pel mateix Steven Spielberg.

És el doblador habitual d’Edward Norton, Tobey Maguire, Eddie Redmayne, Jonathan Rhys- Meyers i Jesse Eisenberg, entre altres.

Pera és un actor molt conegut per les seves interpretacions en sèries de televisió com ‘Poblenou’, ‘Estació d’enllaç’, ‘Ventdelplà’ o la comèdia ‘13 anys i un dia’. Dalt dels escenaris l’hem pogut veure en obres com ‘Amadeus’, ‘Infantillatges’ o ‘Ronda de mort a Sinera’ amb la Companyia del Teatre Lliure, i musicals com ‘Germans de sang’, ‘Jesucristo Superstar’, ‘La Vampira del Raval’ o ‘Poe’ de Dagoll Dagom, i també en pel·lícules com ‘El Lobo’ o ‘Habana Blues’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: