Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de la Casa de la Festa Major acabaran a la tardor

Tot i que estava previst que la primavera passada es posés en marxa la nova Casa de la Festa Major, les obres no acabaran fins la tardor.

L’Ajuntament de Vilafranca ha invertit un milió d’euros en aquest projecte, dels quals 600 mil euros s’han destinat a la compra del solar adjacent a l’edifici i a les obres de rehabilitació. Els 400 mil restants estaran destinats a la museïtzació de l’espai.

De moment, el primer pas és donar per acabades les obres.

La Casa de la Festa Major tindrà planta baixa i tres pisos d’alçada en els quals es repartiran tots els espais. Seran 800 metres quadrats en els que els visitants podran conèixer tots els aspectes de la festa, ja sigui a través de material audiovisual o contemplant els elements festius.

La idea que és la Casa de la Festa Major sigui un espai en el que, a més de visites, es puguin dur a terme activitats participatives molt orientades cap a les famílies.

La renovació de la Casa de la Festa Major s’emmarca també en el procés de dinamització del centre històric de la vila que vol dur a terme l’equip de govern municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: