Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les matinades del Dia de Sant Fèlix han estat simbòliques i emotives

Com tot el que té a veure amb la Festa Major d’aquest 2020, també les matinades han estat diferents. De fet no han estat les matinades, sinó un acte simbòlic per recordar-les.

Com tot el que té a veure amb la Festa Major d’aquest 2020, també les matinades han estat diferents. De fet no han estat les matinades, sinó un acte simbòlic per recordar-les. La plaça de la Vila a les set del matí presentava una imatge gairebé desèrtica. Hi havia els cinc administradors i una trentena de persones. En punt ha sonat les campanes de Santa Maria que han anunciat a la vila la Diada de Sant Fèlix. Desprès el punt d’interès s’ha traslladat a la plaça de Santa Maria on allà s’hi han anat congregant més d’un centenar de persones, totes amb mascareta i guardant distància entre els grups.

Acabat el toc de campanes des de dalt del campanar de Santa Maria un grup de grallers i timbalers han començat a interpretar el toc de matinades.

L’administrador Pere Nin, ens explicava que malgrat suspendre la festa major han volgut mantenir un esperit de sSant Fèlix amb les matinades simbòliques.

Els administradors estaven pendents de com podria anar l’acte, després del que va succeir ahir acabada la tronada amb unes imatges als carrers de la vila que no els van agradar gens. En el cas de les matinades han estat satisfets.

Els grallers han estat tocant de cara a la plaça de Santa Maria durant mitja hora. La gent que els escoltava a peu de plaça els ha agraït l’esforç amb un fort aplaudiment final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: