Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira Fora Estocs reuneix 16 parades a la rambla de Nostra Senyora

La fira Fora Estocs de Centre Vila ha reunit 16 parades a la rambla de Nostra Senyora amb mesures especials pel coronavirus.

16 botigues del Centre Vila han instal·lat aquest dijous al matí les seves parades a la rambla de Nostra Senyora de Vilafranca en una nova edició de la Fira Fora Estocs. Una edició marcada per les mesures especials a les que obliga la situació sanitària.

La presidenta de l’associació Centre Vila, Marta Vivas, explica que van preferir la rambla de Nostra Senyora per tenir un espai més delimitat i fàcil de controlar.

A banda de la delimitació de l’espai, totes les parades disposen de gel hidroalcohòlic i mascaretes per si fossin necessàries, com explica la dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano.

A la fira Fora Estocs els comerciants fan la rematada final després de les rebaixes i s’hi poden trobar articles a preus d’oportunitat.

La fira ha obert a les deu del matí i estarà en marxa fins les nou de la nit de forma ininterrompuda. Les primeres compres que s’hi han fet han tingut un obsequi, una bossa de roba reutilitzable de Centre Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: